Ziekenhuisbedden voor thuis

Ziekenhuisbedden voor thuis

 

Als we denken aan een ziekenhuis bed Het eerste dat in me opkomt zijn bedden geladen met technologie en geavanceerde managementsystemen met meerdere functies, maar is dit geschikt als we een Ziekenhuisbed voor thuis?

Is het een ziekenhuisbed waard voor thuis?

Het antwoord is nee, want als u een onbeperkt budget heeft, zijn deze bedden (zoals de naam aangeeft) ontworpen voor gebruik in het ziekenhuis en niet in een huis. Denk dat deze bedden in een ziekenhuis veel patiëntrotatie hebben, die constant verschillende plaatsen zoals operatiekamers, tests ..., ze moeten voldoen aan zeer strikte voorschriften waardoor het product meer wordt verwacht. Daarom zullen we nooit al het spel voor dit soort bedden krijgen.

Dus .. welk bed moet ik kopen?

In Gerialife hebben we een catalogus van Gearticuleerde bedden die voldoen aan de behoeften van zorg voor mensen tegen een zeer ingesloten prijs. Het zijn bedden gemaakt van staal van hoge kwaliteit en hebben een dubbele Duitse technologische motor.

Gerialife gearticuleerde bedden

 

Als u onze catalogus wilt bekijken, kunt u dit doen via de volgende link, en als u vragen heeft, helpt onze klantenservice u graag.