Garantie

Gerialife Hij streeft naar dag tot dag om de hoogste kwaliteit in onze producten te verkrijgen, waardoor we de volgende garantie- en dekkingsvoorwaarden kunnen bieden:

Wettelijke garantie

Wettelijke garantie, het is het beleid dat we volgens de wet met geldigheid van drie jaar, of niet zo, wat het land heeft bepaald als een wettelijke garantieperiode.

DEKKING:

  1. Gerialife garandeert alle producten die het produceert en/of distribueert, gedurende de eerste twee jaar sinds de acquisitie, voor elk defect in overeenstemming met hen. Deze garantie is alleen geldig voor de oorspronkelijke koper van het product, en de koper heeft recht in het geval van defect in overeenstemming met de volledig gratis vervanging van het defecte stuk.
  2. Gerialife kan u een technische assistentie -service bij u thuis bieden in die gebieden waar u dergelijke service hebt. Deze service kost echter de koper. Voor de rest van de gebieden biedt het de nodige stukken om het probleem op te lossen, naast een technische ondersteuning voor online hulp.
  3. De garantie heeft uitsluitend betrekking op de productiedefecten, toe te schrijven aan de fabrikant. Er zal worden aangenomen dat alle defecten die zich in de eerste zes maanden manifesteren, te wijten zijn aan productiefouten. Na die tijd zal het de klant zijn die moet aantonen dat het een productiefout is en niet voor gebruik.
  4. De garantie verwijst alleen naar de uiteindelijke consument.
  5. Deze garantie zal geen bredere rechten omvatten, met name zoals verandering, vermindering of compensatie voor schade of verliezen, evenals de acceptatie van elk type extra kosten. In sommige gevallen kan Gerialife kiezen voor de vervanging van het defecte product als de technische assistentiedienst het geschikt acht.
  6. Deze garantie is alleen geldig wanneer ze worden gepresenteerd met de oorspronkelijke factuur en het bestelnummer (met de datum van aankoop).
  7. Voor producten die een serienummer hebben, is deze garantie niet van toepassing als het serienummer van het product is gewijzigd, gewist, verdwenen of onleesbaar is.
  8. Gerialife -producten zijn opgevat voor binnenlands gebruik: elk gebruik dat niet uitsluitend binnenlandse of woningcontext is, zal worden bekend als onjuist gebruik en schade die als gevolg van dergelijk gebruik wordt veroorzaakt, zal niet worden gedekt door deze garantie, noch zullen zij de verantwoordelijkheid van de fabrikant zijn .
  9. Deze wettelijke garantie van Gerialife is volledig compatibel met de juridische en commerciële garanties die door de fabrikanten en distributeurs worden aangeboden van de afzonderlijke componenten van andere commerciële merken waarmee we werken, en de gebruiker moet in geval van defect in overeenstemming met een van deze componenten, verwerkt, verwerkt Direct met deze fabrikanten of distributeurs die individuele garanties van genoemde componenten.

 

VOORWAARDEN:

1) De gebruiker moet in goede staat het verkregen product houden in overeenstemming met de instructies en aanbevelingen van elk product, in staat zijn om te worden afgewezen door Gerialife -garantieclaims die rechtstreeks door de gebruiker een defect voor productonderhoud gehoorzamen.

2) De garantie is in elk geval niet van toepassing op pauzes of defecten die zijn afgeleid van een nalatig gebruik, van de assemblage van andere niet -originele accessoire -elementen aan die die worden verstrekt of gemonteerd door de fabriek, of van onvoldoende onderhouds- en onderhoudsbewerkingen door de gebruiker, of door een derde partij in de naam hiervan.

3) De garantie dekt geen defecten of afbraak als gevolg van toevallige schade zoals stralen, water of veroorzaakt door corrosieve materialen, zoals zuren of oplosmiddelen, kleurstoffen, inkt, schilderen of menselijke of dierlijke fysiologische vloeistoffen; Schade veroorzaakt door vocht, directe blootstelling aan zonlicht en/of warmtebronnen of vergelijkbare omstandigheden; onvoldoende ventilatie of enige oorzaak die buiten de controle van de fabrikant valt; of schade veroorzaakt door brandwonden, sneden, dieren of andere vormen van onjuist gebruik.

4) Deze garantie dekt in geen geval de gebruikelijke slijtage van de bederfelijke elementen van het product. Deze elementen, onder voorbehoud van slijtage, zijn de volgende elementen van slijtage, wat resulteert in deze louter burgings- en niet -beperkingslijst in elk geval:

Houten lames van de bedden

Plastic steunen van de lama's

5) Deze garantie wordt alleen verwezen naar de vervanging van niet -conforme componenten en dekt in elk geval de persoonlijke schade die direct of indirect kan worden afgeleid door hun falen tijdens het gebruik.

6) De bedden en andere Gerialife -producten die niet direct in de officiële winkel zijn gekocht www.gerialife.es Ze zullen niet onder deze garantie vallen.

7) In het geval dat er op het moment van reparatie geen materialen zijn die identiek zijn aan die beschouwd als vervormd of defect, behoudt Gerialife de macht om dergelijke materialen te vervangen door anderen van dezelfde kwaliteit en economische waarde.

 

PROCES

Om elke claim van deze garantie te verwerken, moet de gebruiker de Gerialife -klantenservice voor verwerking aanpakken en de bijbehorende instructies ontvangen om deze garantie te verwerken. In het geval van uitoefening van deze garantie moet de gebruiker bijdragen aan Gerialife -kopie van het acquisitiedocument (aankoopfactuur) en bestelnummer. U kunt contact opnemen met Gerialife via elke methode van contact ingeschakeld in www.gerialife.es Of een e -mail sturen naar info@gerialife.com.